Рубрики НовиниІгри

Музика перемагає. Фінального боса Elden Ring: Shadow of the Erdtree здолали саксофоном

Опубликовал
Андрій Русанов

Стрімери та ентузіасти ігор доволі часто намагаються здивувати гравців перемогами за допомогою альтернативних контролерів. Elden Ring: Shadow of the Erdtree особливо цікава в цьому плані через свою важкість, хоч її й зменшили в останньому патчі. Доповнення Elden Ring вже проходили силою думок, а зараз пройшли за допомогою саксофона.

Стрімер з ніком Доктор Дут (Dr. Doot), відомий своїм захопленням саксофоном, пройшов DLC та фінального боса за допомогою цього музичного інструмента. Як можна побачити на відео, зброєю, яку вибрав Доктор Дут, був атакуючий щит, а конкретно каріанський колючий щит. Гравець використовує гру на інструменті, щоб відбивати кожну атаку Радана, доки не перемагає його.

Доктор Дут надав деякі дані про щит, який він використовував для перемоги над останнім босом Shadow of the Erdtree.Він збільшив показник STR каріанського колючого щита, зробивши його важким, і використав Deflect Tear разом із талісманом Guard Counter Boost, щоб зробити зброю «потужною як танк».

Full-stack developer.
Fullstack developer вміє працювати як з фронтендом, так і з бекендом сайта. Закінчуйте з нами курс Full-stack developer та отримуйте можливість гарно заробляти!
Дізнатися більше про курс

Фінального боса Elden Ring: Shadow of the Erdtree вважають «перекачаним» навіть на тлі іншого контенту DLC. Стрімер Кай Сенат витратив на нього понад 60 годин, у проходженні йому допомагав психолог.

Джерело: Insider Gaming

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов