N-iX Game & VR Studio розпочала набір на навчальний курс з розробки на Unreal Engine

Опубликовал
Вадим Карпусь

Нещодавно компанія N-iX Game & VR Studio отримала грант у розмірі $100 тис. від Epic Games, призначений для розвитку навчального центру з Unreal Engine. І тепер компанія має намір створити перший в Україні авторизований хаб з високим стандартом підготовки спеціалістів з Unreal Engine.

N-iX Game & VR Studio вже відкрила перший набір на курс, навчання на якому розпочнеться в листопаді цього року. Під час навчання учасники отримають базові необхідні навички для роботи в Unreal Engine 4, пройдуть шлях від знайомства з функціональними можливостями рушія до збірки проєкту. Заняття проводитимуться українською мовою в офлайн форматі у Львівському офісі компанії. Тренером курсу виступить Сергій Іваночко, який має більше ніж 8 років досвіду викладання та менторства.

«У світі зараз величезний попит на Unreal спеціалістів, а в Україні багато талановитих людей, які здатні заповнити цю нішу. З допомогою експертизи N-iX Game & VR Studio в геймдеві та підтримкою Epic Games, ми побудуємо справжній український хаб кваліфікованих Unreal Engine розробників», – заявив Сергій Іваночко.

Кількість місць на курсі обмежена, а запис відбувається за попереднім відбором. Для того, щоб потрапити в групу, необхідно володіти мовою С++ на базовому рівні.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Зареєструватись на курс можна на сайті компанії. Після закінчення курсу учасники отримають сертифікати, а також можливість працевлаштування в N-iX Game & VR Studio.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь