На Computex 2024 CEO NVIDIA Дженсен Хуанг підписав відеокарту PNY RTX 4070 SUPER — вона зелена і підійде для SFF-Ready

Опубликовал
Андрій Русанов

Під час відвідування стенда PNY на виставці Computex 2024 генеральний директор NVIDIA Дженсен Хуанг, помітив відеокарту незвичайного вигляду. Його привабила відносно тонка екологічна модель RTX 4070 SUPER з турбіною. Зазвичай подібні відеокарти не такі барвисті — радше чорні або сірі, тому що не призначені для публічної демонстрації.

Відеокарт PNY яскраво-зелена, як і шасі для неї на стенді. Ця карта представлена ​​як сумісна з малим формфактором (SFF). Це новий продукт у рамках ініціативи NVIDIA SFF-Ready Enthusiast, хоча її й нема в опублікованому переліку.

Як правило, карти з такою системою охолодження використовуються для робочих станцій або штучного інтелекту, тому ця відеокарта, представлена як ігрова, є особливою. До того ж її забарвлення збігатися з традиційним зеленим кольором NVIDIA, тож Дженсен Хуанг просто не міг пройти повз — він залишив автограф на карті та корпусі.

Онлайн-курс "Communicative Business English" від Vocabulaba.
Прокачайте професійну англійську для роботи в бізнесі та заговоріть впевнено — на співбесіді, презентації чи перемовинах.
Детальніше про курс

Як стверджує сайт TechPowerUP,  який зробив фотографії, ця модель буде випущена лише «невеликим» тиражем у 7000 одиниць — звісно, без підпису Хуанга. Зараз відеокарта є лише прототипом.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов