На найбільшій техноподії Європи — Viva Technology — Україну представлять 14 стартапів

Опубликовал
Тетяна Нечет

Конкурсна комісія відібрала 14 стартапів, які увійдуть до української делегації та вперше представлять нашу країну на одній із найбільших технологічних подій Європи — VivaTech. Захід пройде у Парижі з 15 по 18 червня. Про це повідомили у Мінцифри.

Представити українську стартап-екосистему та свої унікальні проєкти на всесвітній технологічній події лідерів у сфері інновацій зможуть:

  1. ClinCaseQuest — платформа симуляційного навчання для додипломної та післядипломної медичної освіти.
  2. Fruittorg —  фруктово-овочевий маркетплейс B2B, який об’єднує виробників фруктів та овочів із покупцями — гуртовиками та супермаркетами, HoReCa, переробними підприємствами.
  3. Avocado AI — SaaS-рішення для оптимізації запасів та процесів на ринку HoReCa.
  4. Lookerz — SaaS-рішення для інтернет-магазинів моди, що генерує образи та аналогічні товари в режимі реального часу за допомогою штучного інтелекту.
  5. MISU — система моніторингу здоров’я та смартпристрій, який аналізує ваш стан та за допомогою спеціальних алгоритмів будує прогноз до настання критичної ситуації у людини.
  6. Mosqitter — розумна екологічна система боротьби з комарами, яка захищає людей від укусів на відкритому повітрі.
  7. Elai.io — платформа перетворення тексту у відео, яка дозволяє користувачам генерувати відеоконтент із реальними людьми з одного лише тексту.
  8. INPUT SOFT — SaaS-платформа для компаній в авіаційній індустрії: аеропортів, компаній із наземного обслуговування літаків та авіаліній.
  9. Akurateco — платіжна платформа для синхронізації, брендоване рішення white-label, яке дозволяє користувачам стати власниками готового до використання наскрізного шлюзу PCI DSS.
  10. CASES — EdTech та соціальна мережа. На платформі користувачам пропонують пройти онлайн-навчання за спеціальностями з творчих індустрій, знайти друзів, однодумців, наставників.
  11. fprojo — SaaS-рішення для управління проєктними фінансами для компаній SMB B2B, які надають професійні послуги.
  12. WheelKeep — невидима система безпеки, яка допомагає велосипедистам захистити свої велосипеди від крадіжок та насолоджуватися свободою повсякденної їзди.
  13. Cardio.AI — забезпечує корпоративне кардіологічне обстеження. Комплексне рішення для 5-денного віддаленого моніторингу серця за допомогою одноразового пристрою.
  14. zeely.app — мобільний додаток (SaaS, Freemium) для просування бізнесу зі зручними маркетинговими інструментами для немаркетологів.

У 2022 році на Viva Technology буде понад 500 спікерів, понад 25 тисяч відвідувачів та понад 500 інноваційних проєктів зі 149 країн світу. Серед спікерів: засновник Wikipedia Джиммі Вейлз, CEO Qualcomm Крістіано Амон, засновник BlaBlaCar Фредерік Мазелла, CEO Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно та інші.

Disqus Comments Loading...