Рубрики НовиниКіно

На Netflix вийшла друга (і, схоже, далеко не остання) частина «Бунтівного місяця» Зака Снайдера — з українським дубляжем

Опубликовал
Катерина Даньшина

19 квітня на Netflix вийшло продовження космічної саги Зака Снайдера — «Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами». Фільм доступний в українському дубляжі та з українськими субтитрами й триває трохи більше 2-х годин.

Водночас вийшли й перші рецензії профільних видань — і загальні оцінки, м’яко кажучи, доволі слабкі. На Metacritic на момент публікації статті фільм оцінювали у скромні 38 балів зі 100 (на основі 15 рецензій).

Перша частина вийшла торік у грудні, і попри неоднозначні відгуки, посіла перше місце у тижневому рейтингу англомовних фільмів Netflix, обійшовши популярну на той час «‎Ілюзію безпеки». «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» продовжує епічну історію Кори й решти воїнів, готових пожертвувати всім у боротьбі пліч-о-пліч із народом Вельдту задля захисту донедавна мирного селища, що стало новим домом для тих, чию батьківщину відібрав Материнський Світ.

«Напередодні битви воїнам доведеться постати перед істиною, що криється у їхньому власному минулому, і кожен із них повідає, за що насправді бореться. Уся міць Реалму опускається на повстання, та в скрутну годину утворюються незламні узи, постають нові герої й зароджуються легенди», — йдеться в офіційному синопсисі.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

«Бунтівний місяць» був задуманий Снайдером ще понад десятиліття тому — початково, як частина «Зоряних війн», яку режисер представив Lucasfilm у період між завершенням трилогії-приквелу у 2005 році та продажем Lucasfilm Disney у 2012 році. Згодом історія була перероблена продюсером Еріком Ньюманом і самим Снайдером, спочатку як оригінальний телесеріал, а потім як повнометражний фільм.

Снайдер запросив акторський склад високого рівня, щоб реалізувати його бачення: Софія Бутелла у ролі Кори, Фра Фі у ролі Балізаріуса, Чарлі Ханам («Тихоокеанський рубіж»), Кері Елвіс («Принцеса-наречена»), Ед Скрейн та Міхіль Гаусман з «‎Гри престолів», Джімон Хонсу («Шазам!») та інші. Навіть Ентоні Гопкінс з’являється як голос механічного лицаря, який бореться поруч з Корою.

Перед запуском другої частини режисер в інтерв’ю натякнув, що планує продовжити свою сагу — й випустити загалом 4-6 фільмів. Якщо Netflix таки дасть зелене світло на подальші дії, Снайдер каже, що він і його співавтори Курт Джонстад і Шей Хаттен уже мають історію.

«Ми чекаємо виходу всіх цих фільмів, включаючи режисерські версії», — сказав режисер. «Тим часом я, мабуть, зніму ще один невеликий фільм, перш ніж ми вирішимо, що робити з іншими стрічками про повстанців. Але так, я радий зняти їх, якщо це підтвердиться в майбутньому».

Трейлер

Disqus Comments Loading...