Рубрики НовиниКіно

На Netflix вийшов серіал «Проблема 3 тіл» — екранізація бестселера Лю Цисіня від творців «Гри престолів» (в українському дубляжі)

Опубликовал
Катерина Даньшина

Серіал знятий за мотивами трилогії китайського письменника-фантаста Лю Цисіня «Пам’ять про минуле Землі». Шоуранерами виступають Девід Беніофф та Д.Б. Вайс (дует, що працював над «Грою престолів»), а також випускник «Справжньої крові» Александр Ву.

«П’ять геніальних учених у різні десятиліття та на різних континентах опановують закони природи й приходять до жахливого висновку: існування людства під загрозою», — йдеться у синопсисі.

Головні ролі у серіалі «Проблема 3 тіл‎» зіграли Бенедикт Вонг («Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля») та Ейза Гонсалес («Ґодзілла проти Конга») у компанії з Джованом Адепом, Джоном Бредлі, Розаліндою Чао, Джесс Хонг, Марло Келлі, Алексом Шарпом та іншими.

Джонатан Прайс, Джон Бредлі та Ліам Каннінгем, які працювали з Беніоффом та Вайсом у «Грі престолів» також серед акторського складу.

«Проблема 3 тіл» складається із 8 епізодів тривалістю до години й доступна для перегляду на Netflix зокрема й в українському дубляжі.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Disqus Comments Loading...