Рубрики НовиниСофт

На онлайн-мапі ЛУН тепер можна побачити заправки з наявним пальним і деталі купівлі

Опубликовал
Володимир Скрипін

Команда ЛУН Місто оновила свою Корисну карту — тепер на ній можна побачити заправки з наявним пальним (посилання на мапу). Оновлення анонсував директор з маркетингу ЛУН  Денис Суділковський.

Окрім заправок з наявним пальним за допомогою карти можна отримати інші деталі щодо купівлі пального по кожній АЗС — графік роботи, види пального, наявні обмеження та способи сплати (талони/карта).

Корисна карта ЛУН Місто була запущена у березні 2022, щоб допомогти українцям знайти аптеки, заправки, супермаркети, які працюють під час війни. Наприкінці квітня розробники нанесли на арту окремий шар з вулицями, які нещодавно перейменували через російські назви.

Курс QA engineer від Mate academy.
Станьте QA-інженером, що відповідає за технічну якість продукту. Після закінчення курсу допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

***

Останнім часом в Україні спостерігається проблема з пальним на автозаправних станціях. Основна причина дефіциту — знищення ворогом частини інфраструктури, в тому числі зупинка Кременчуцького нафтопереробного заводу. Окрім того, з початку активної війни Україна втратила майже весь імпорт пального, яке надходило з рф, білорусі та морем.

Днями Кабінет міністрів для боротьби з дефіцитом палива збільшив граничну торговельну надбавку ціни для дизельного пального та бензину Граничну надбавку для середньої ціни 1 літра дизельного палива збільшили з 5 до 7 гривень з урахуванням ПДВ (на 40%), а таку ж надбавку для бензину підвищили з 4,55 гривні до 6,5 гривні (на 42,8%).. В уряді запевняють, що протягом тижня питання дефіциту пального на АЗС має вирішитися. Водночас там попереджають, що подорожчання нафтопродуктів не уникнути.

 

Disqus Comments Loading...