Новини Софт 03.05.2022 о 17:04 comment views icon

На онлайн-мапі ЛУН тепер можна побачити заправки з наявним пальним і деталі купівлі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Команда ЛУН Місто оновила свою Корисну карту — тепер на ній можна побачити заправки з наявним пальним (посилання на мапу). Оновлення анонсував директор з маркетингу ЛУН  Денис Суділковський.

Окрім заправок з наявним пальним за допомогою карти можна отримати інші деталі щодо купівлі пального по кожній АЗС — графік роботи, види пального, наявні обмеження та способи сплати (талони/карта).

Корисна карта ЛУН Місто була запущена у березні 2022, щоб допомогти українцям знайти аптеки, заправки, супермаркети, які працюють під час війни. Наприкінці квітня розробники нанесли на арту окремий шар з вулицями, які нещодавно перейменували через російські назви.

Дерусифікація. ЛУН Місто створила інтерактивну карту вулиць, які нещодавно перейменували через російські назви

Розмовна англійська.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

***

Останнім часом в Україні спостерігається проблема з пальним на автозаправних станціях. Основна причина дефіциту — знищення ворогом частини інфраструктури, в тому числі зупинка Кременчуцького нафтопереробного заводу. Окрім того, з початку активної війни Україна втратила майже весь імпорт пального, яке надходило з рф, білорусі та морем.

Днями Кабінет міністрів для боротьби з дефіцитом палива збільшив граничну торговельну надбавку ціни для дизельного пального та бензину На онлайн-мапі ЛУН тепер можна побачити заправки з наявним пальним і деталі купівліНа онлайн-мапі ЛУН тепер можна побачити заправки з наявним пальним і деталі купівліГраничну надбавку для середньої ціни 1 літра дизельного палива збільшили з 5 до 7 гривень з урахуванням ПДВ (на 40%), а таку ж надбавку для бензину підвищили з 4,55 гривні до 6,5 гривні (на 42,8%).. В уряді запевняють, що протягом тижня питання дефіциту пального на АЗС має вирішитися. Водночас там попереджають, що подорожчання нафтопродуктів не уникнути.

 

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: