Рубрики НовиниСофт

На сайті Xbox з’явилася опція вибору українського регіону (але поки що видає помилку)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Повільно, але невпинно Microsoft працює над українізацією своїх пропозицій Xbox. Нагадаємо, приблизно пів року тому почалось альфа-тестування українського інтерфейсу консолі Xbox, а вже за місяць цей інтерфейс став загальнодоступним. Тепер, схоже, Microsoft нарешті готова додати український регіон.

На це натякає сайт Xbox – на сторінці Choose your market and language preference в розділі EUROPE з’явилась можливість вибору українського регіону. Однак, судячи з усього, роботи над його повноцінним запуском ще тривають. Наразі при виборі пункту «Україна – Українська» сайт видає помилку:

«Не вдалося знайти запитану сторінку.

Можливо, URL-адресу введено неправильно, або сторінка, яку ви шукаєте, більше не доступна.

Код помилки: kKZu0ropvXAzQkBjaD6Nzo.13»

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Поки що Microsoft не робила жодних офіційних заяв щодо запуску українського регіону для Xbox. Сподіваємось, що відповідний анонс з’явиться вже найближчим часом, й гравці з України зможуть отримати переваги використання власного регіону.

Disqus Comments Loading...