Рубрики НовиниКіно

На спіноф «‎Гри престолів» про Джона Сноу доведеться ще зачекати — серіал і досі не отримав «‎зеленого світла» від HBO

Опубликовал
Катерина Даньшина

Генеральний директор і голова правління HBO Кейсі Блойс заявив, що нині компанія працює лише над одним серіалом зі світу Вестероса, окрім «‎Дому дракона», і це не довгоочікуваний фанами «Snow».

«Весною ми засвітили Дунка та Егга. Та я б не сказав, що є ще щось близьке до «‎зеленого світла». Хоча ми завжди працюємо над різними сценаріями та ідеями франшизи», — сказав Блойс у коментарі TVLine.

Раніше Емілі Кларк та Джордж Р.Р. Мартін підтвердили, що Кіт Герінґтон очолює розробку «Snow‎».

«Я не можу назвати імена сценаристів/шоуранерів, оскільки це ще не дозволено… але Кіт також привів їх, свою команду, і вони приголомшливі», — написав письменник у своєму блозі і додав, що команда Кіта вже працювала з ним та його сценаристами у створенні шоу.

Якщо «Snow» все ж таки коли-небудь вийде, то шоу стане великою можливістю для виправлення помилок фіналу «Гри престолів», який багато хто вважає дуже поганим.

Щодо решти спінофів, то нещодавно журналістам презентували трейлер другого сезону «‎Дому дракона», хоча й заборонили розголошувати про що там йдеться. У першій частині шоу, яка дебютувала влітку 2022-го, сюжет оповідав про війну Таргарієнів, яка відбувалась за два століття до подій «‎Гри престолів». На продовження очікуємо на початку літа 2024-го.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Інше додаткове шоу «Межовий лицар», який перебуває у розробці, оповідатиме про пригоди лицаря Дунка (майбутнього лорда-командувача королівської гвардії, сера Дункана Високого) та його зброєносця Егга (майбутнього короля Ейгона V Таргарієна), які блукають Вестеросом за століття до того, як Джон Сноу почне протистояти білим блукачам. Знімання почнуться наступної весни — очікується, що на той час страйк профспілки акторів SAG-AFTRA завершиться.

Disqus Comments Loading...