Рубрики НовиниКіно

«Найгірше шоу 2023 року‎». Третій сезон «‎Відьмака» отримав рекордно низькі бали від глядачів – на Rotten Tomatoes його оцінили у 44%

Опубликовал
Катерина Даньшина

29 червня на Netflix вийшли перші п’ять епізодів третього сезону «Відьмака» (останнього з Генрі Кавіллом в ролі Ґеральта) – і, схоже, глядачам, продовження «‎не зайшло».

Нині серіал має 44% «‎свіжості» від глядачів та 83% від професійних критиків на сайті Rotten Tomatoes. У відгуках третій сезон «‎Відьмака» називають «‎найгіршим шоу 2023-го року», критикуючи все – починаючи від гриму та костюмів, і завершуючи діалогами та операторською роботою. Ось кілька найбільш показових коментарів:

  • «Сюжетна лінія – фан-фікшн, діалоги – жахливі, на додаток – й виробництво сезону жахливе. Погана операторська робота, дешеві візуальні ефекти, костюми, грим та перуки. Сапковський має подати на них до суду».
  • «У цих 5 епізодах більше книжкового матеріалу, ніж у попередньому сезоні – однак цього все ще недостатньо, щоб назвати це екранізацією. Вони просто цитують книги, поки грають у свою жахливу веселу фантастику. Це нудно, повно невідповідностей, сюжетних дірок, погані діалоги, поганий кастинг, погані костюми, жахлива хореографія. Один із найгірших серіалів, які коли-небудь створювали‎».
  • «Все виглядає дешево, включно з костюмами, декораціями та графікою. Діалоги слухати боляче, сцени не мають сенсу через поганий монтаж. Пристойна бойова хореографія, за винятком кулачного бою Цірі. Це було нудно дивитися – я отримую більше задоволення від аудіокниги, ніж від 5-годинного телешоу».

Для порівняння: перший сезон на Rotten Tomatoes глядачі оцінили в 89%, а другий – в 58%.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Дія третього сезону «Відьмака» розгорається одразу після подій попереднього, що вийшов півтора року тому, та адаптує четверту книгу циклу «Час погорди» (загалом у цикл входить вісім книг). Три завершальні серії вийдуть на Netflix майже через місяць — 27 липня.

У четвертому сезоні Генрі Кавілла у ролі Ґеральта змінить Ліам Гемсворт — продюсери запевняють, що «трансформація» буде майже непомітною і відповідатиме книжковим канонам. Виробництво п’ятого сезону стартує невдовзі після завершення знімань четвертого, які мають початися найближчим часом.

Disqus Comments Loading...