Рубрики НовиниКіно

Наречена повертається: «Убити Білла» Тарантіно знову з’явиться в прокаті з нагоди 20-річчя фільму. Тепер у 4К!

Опубликовал
Катерина Даньшина

Lionsgate випустить 4K-ремастер першої частини історії про помсту Беатрікс Кіддо – але інформації про те, чи отримає фільм «Убити Білла» якийсь додатковий відеоматеріал поки немає.

Компанія Lionsgate під час квартального звіту про прибутки оголосила, що отримала права на розповсюдження фільмів «Вбити Білла» та «Джекі Браун», тож тепер студія має найбільше портфоліо фільмів Квентіна Тарантіно, включно з такими назвами як «‎Скажені пси», «Безславні виродки», «Джанґо вільний», «Мерзенна вісімка» і «‎Доказ смерті».

Більшість стрічок були випущені The Weinstein Company або Miramax, тож деякі з них стали доступними після банкрутства компанії Вайнштейна та його звинувачень у сексуальному насильстві, домаганнях і нападах. Останній фільм Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» випустила Sony Pictures і, згідно з унікальною домовленістю, режисер отримає право власності на основні авторські права на оскароносну стрічку через 30 років.

Перша частина фільму «Убити Білла» вийшла у кінотеатрах у жовтні 2003 року та показала історію Нареченої (Ума Турман), яка прагне помститися колишньому коханому Біллу (Девід Керрадайн). У квітні 2004 року в кінотеатрах вийшов «Убити Білла 2», який, по суті, завершував пригоди Беатрікс Кіддо.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Тарантіно, однак, виявляв зацікавленість у створенні продовження, дія якого розгорнеться щонайменше через 10 років. Хоча зараз, як повідомляється, режисер взявся знімати свій останній фільм, який зовсім не пов’язаний з колишньою найманою вбивцею.

4K-ремастер «Убити Білла» з’явиться в прокаті в жовтні 2023 року – якраз до 20-річчя з моменту виходу оригінального фільму.

Disqus Comments Loading...