Рубрики Новини

Нашим захисникам на Сумщині потрібні тепловізори — давайте допоможемо зібрати необхідні кошти

Опубликовал
ITC.UA

До редакції ITC.ua з проханням про допомогу звернувся наш хороший знайомий, який у довоєнний час працював проджект-менеджером в IT-компанії, а зараз разом з іншими українськими героями дає відсіч російським окупантам на передовій.

Зараз він у складі 29 окремого стрілецького батальйону ЗСУ захищає кордон на Сумщині, зокрема його група на одному з постів відповідає за північний фланг Харківського напрямку. Він просить допомогти зібрати необхідні кошти для закупівлі тепловізорів, щоб мати змогу завчасно побачити ворога вночі. Всього необхідно три тепловізори — від 1,2 км. XEYE 2 E3MAX, або аналоги по техпараметрам. Наразі ціна одного 90-95 тис. грн. Тобто, для їх закупівлі потрібно 285 тис. грн.

Вони вже знайшли волонтерів, які можуть допомогти із закупівлею тепловізорів. Залишилось тільки зібрати кошти.

Реквізити для переказу коштів на картку ПриватБанк — Андрій Заїка (солдат 3 роти 29 ОкрСтБат), номер картки 5363 5420 1878 0370. Наголошуємо, що редакція ITC.ua особисто знайома з цією людиною, тож інформація перевірена та повністю правдива. Закликаємо вас, любі читачі, долучитися до цієї гарної справи. Кожна копійчина має значення і може врятувати життя нашим героям у ЗСУ та інших військових формуваннях, які зараз борються за існування української нації.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Віримо у ЗСУ! Слава Україні!

Disqus Comments Loading...