Рубрики НовиниІгри

ОНОВЛЕНО: Наступна гра в серії Metro та інші очікувані анонси майбутньої PlayStation State of Play

Опубликовал
Вадим Карпусь

Нові чутки свідчать про те, що незабаром відбудеться нова презентація State of Play, під час якої відбудуться анонси нових ігор від PlayStation і великих сторонніх видавців. Як очікується, цей захід проходитиме 31 січня.

ОНОВЛЕНО: Новий State Of Play від PlayStation пройде в ніч на 1 лютого о 00:00. Протягом 40 хвилин обіцяють охопити понад 15 ігор, зокрема Stellar Blade і Rise of the Ronin.

Попередній захід State of Play відбувся у вересні минулого року з акцентом на менших іграх для PS5, інді-іграх та великій Marvel’s Spider-Man 2, яка вийшла наступного місяця. Нова презентація, як очікується, розповість про великі ігри, які повинні вийти вже у 2024 році або пізніше. Якщо чутки справдяться, шанувальники PlayStation можуть очікувати нових подробиць про такі ігри, як Rise of the Ronin, Death Stranding 2 і Final Fantasy 7 Rebirth.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Чутки також стверджують, що під час наступного заходу State of Play відбудеться анонс нової гри у всесвіті Metro. Нагадаємо, ще рік тому фігурувала інформація, продовження Metro Exodus вже цілком придатне до гри і, ймовірно, вийде у 2024 році. Якщо все справді так, то саме час робити анонс.

Також з’явилися нові відомості, що «нова гра Metro, яка буде анонсована дуже скоро», позначається як VR. Отже, можна припустити, що вона буде мати режим віртуальної реальності. За даними insider-gaming, це буде однокористувальницька гра у віртуальній реальності.

Деякі користувачі також припускають, що під час презентації можуть показати трейлер фільму Death Stranding та нової гри Death Stranding 2. І ще очікують ремастер Until Dawn, який може бути присвячений виходу кіноадаптації гри.

Як очікується, під час найближчого заходу State of Play потенційно можуть показати та анонсувати такі ігри:

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Ремастер Sonic Generations
  • Silent Hill 2
  • Нова гра Metro
  • Judas
  • Ремастер Until Dawn

Джерело: gamerant

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь