Рубрики НовиниКіно

Науково-фантастичний трилер Constellation / «‎Сузір’я» з Нумі Рапас і Джонатаном Бенксом дебютує на Apple TV+ 21 лютого

Опубликовал
Катерина Даньшина

Рапас («Шерлок Холмс: Гра тіней», «Прометей») зіграє астронавтку, яка повертається на Землю після катастрофи в космосі — лише для того, щоб виявити, що ключові частини її життя, здається, відсутні.

Apple оприлюднила перші зображення та дату прем’єри свого нового психологічного трилеру Constellation / «‎Сузір’я». Серіал створений Пітером Гарнесом («Доктор Хто»), а режисером виступила Мішель Макларен («Гра престолів», «Пуститися берега»).

Окрім Нумі Рапас і Джонатана Бенкса («Пуститися берега»), у «Сузір’ї» також знімаються Джеймс Д’Арсі, Джуліан Луман, Вільям Кетлетт і Барбара Сукова.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

«‎Наповнена діями космічна пригода — це дослідження темних країв людської психології та відчайдушне прагнення однієї жінки розкрити правду про приховану історію космічних подорожей і повернути все, що вона втратила», — йдеться у синопсисі.

Останнім часом Apple TV+ пропонував гідну наукову фантастику для глядача — згадайте «Вторгнення‎» та «Таємницю бункера» — і, схоже, продовжує свою стратегію. Раніше сервіс також подовжив свою поточну епопею «Фундацію‎» на третій сезон.

Disqus Comments Loading...