Названо топ-10 IT-компаній з найбільшим виторгом у 2023 році

Опубликовал
Ігор Шелудченко

Сервіс моніторингу даних Opendatabot опублікував рейтинг найкращих підприємств України 2024 року. До нього потрапили найбільші за виторгом бізнеси з бездоганною діловою репутацією.

Зокрема, знайшлося місце там й IT-компаніям.

При складанні Індексу Опендатабота враховані як фінансові показники, так й ділова репутація бізнесів. Зокрема, з переліку вилучені підсанкційні компанії або ж бізнеси, що мають власників з РФ, а також позначені компанії, пов’язані з публічними особами, депутатами або ж політиками, які зобов’язані декларувати свої прибутки.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Серед лідерів топу —  EPAM Systems, GlobalLogic, EPAM DIGITAL. Більшість компаній у рейтингу є сервісними. Серед продуктових — Playtika та Фінтех-бенд (Monobank).

«Варто зазначити, що до цьогорічного переліку не потрапили комунальні та державні підприємства. Індекс відображає погляд на українські компанії з точки зору актуальних державних реєстрів, тож може розходитись із уявленням, створеним у публічному інформаційному просторі», — зазначають автори рейтингу.

Disqus Comments Loading...