Рубрики Новини

Netflix покаже «Кабінет курйозів» Гільєрмо дель Торо – серіал за двома розповідями режисера та сценаріями інших майстрів жаху вийде 25 жовтня

Опубликовал
Андрей Русанов

Гільєрмо дель Торо нарешті готовий показати перший повноцінний трейлер своєї інтригуючої антології під назвою «Кабінет курйозів». Серіал складається з восьми історій з такими назвами, як «Цвинтарні щури» та «Сни в будинку відьом». Перший трейлер безперечно справляє враження — йдеться про поєднання жанрів будинку з привидами, готичного жаху та відвертого слешера.

Строкатість картини пов’язана з різноманітністю творчих розумів, що працюють над шоу. У той час як дель Торо написав дві оригінальні розповіді, антологія також включає епізоди від режисера «Бабадука» Дженніфер Кент, режисера «Куба» Вінченцо Наталі, режисера «Менді» Паноса Косматоса та інших. У серіалі дивовижно еклектичний акторський склад: Руперт Грінт (фільми про Гаррі Поттера), Кріспін Гловер («Назад у майбутнє»), Ісмаель Крус Кордова («Володар кілець: Кільця влади»), Ельпідія Каррільо («Хижак») та Чарлін Їі («Паперове серце»).

«Кабінет курйозів» стартує на Netflix 25 жовтня. Цього року він йде разом з декількома іншими багатообіцяючими фільмами та шоу, включаючи адаптацію Netflix короткометражного фільму «Телефон містера Харрігана» за Стівеном Кінгом (5 жовтня), останній серіал Майка Фленагана «Опівнічний клуб» (7 жовтня) та перезапуск «Повсталого з пекла» від Hulu (7 жовтня).

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...