Рубрики Новини

Netflix випустив повноцінний трейлер «Білявки» / Blonde з Аною де Армас

Опубликовал
Володимир Скрипін

Стримінговий сервіс Netflix показав повноцінний трейлер майбутнього художнього фільму про Мерілін Монро під назвою «Білявка» / Blonde, головну роль у якому зіграла відома кубино-іспанська кіноакторка Ана де Армас.

Кінострічка про секс-символ 1950-х знята за книгою Джойс Керол Оутс, яка раніше стверджувала, що роман варто розцінювати саме як художню вигадку, а не біографію. Режисер — Ендрю Домінік, який зняв кримінальну драму «Чоппер», вестерн-драму «Вбивство Джессі Джеймса Боягузом Робертом Фордом» та неонуарний кримінальний фільм «Тихо їх вбиваючи».

Трейлер «Білявки» в оригіналі англійською мовою

Зйомки «Білявки» завершилися ще 2019 року. Свого часу Netflix наполягав на тому, щоби перемонтувати фільм для зниження вікового рейтингу. Окрім Ани де Армас, відомої за фільмами «Ножі наголо», «Той, хто біжить по лезу 2049» та «007: Не час помирати» свої ролі у фільмі зіграли Едрієн Броуді («Піаніст») та Боббі Каннавале («Ірландець»).

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Раніше Ендрю Домінік підтвердив, що кінострічка отримала віковий рейтинг NC-17 Фільми з таким маркуванням не рекомендується дивитися особам молодше 18 років. Він відкинув чутки, що у фільмі є сцена кунілінгусу під час менструації. Але сцена зґвалтування, здійсненого одним зі студійних босів, яка описувалася в літературному першоджерелі, нібито потрапила до фільму.

Світова прем’єра «Білявки» відбудеться на міжнародному кінофестивалі у Венеції, який триватиме з 31 серпня по 10 вересня, а на Netflix вона вийде 28 вересня.

  • Мерилін Монро — одна з головних зірок золотої доби Голлівуду та справжня ікона кіно першої половини XX століття.
  • На початку 2022 року на Netflix вийшла нова документалка «Таємниця Мерілін Монро: Утрачені записи», присвячений загадковій смерті знаменитості. У 1982 році в Лос-Анджелесі було відновлено справу про смерть Мерілін Монро та оприлюднені непочуті записи інтерв'ю з її близьким оточенням, яке знало про її смерть багато цікавого. У байопіку автори показали серед іншого багато архівних відео та фото як самої актриси, так і старого Голлівуду.
Disqus Comments Loading...