Рубрики НовиниСофт

Ні, S.T.A.L.K.E.R. 2 не переноситься на 2024-2025 роки — GSC Game World підтвердила, що реліз гри, як і раніше, заплановано на 2023 рік

Опубликовал
Володимир Скрипін

Зазвичай GSC Game World не коментує подібні чутки та з огляду на «абсурдність інформації» щодо перенесення релізу S.T.A.L.K.E.R. 2 на 2024-2025 роки українська студія вирішила зробити виключення та прояснити ситуацію — вихід продовження культового українського шутера, як і раніше, заплановано на 2023 рік.

Чутки про те, що GSC Game World начебто перенесла S.T.A.L.K.E.R. 2 на 2024-2025 роки, розпустив головний редактор російського сайту iXBT Games Віталій Казунов. Власне, дивуватися тут особливо немає чому — як відомо, GSC Game World має чітку проукраїнську позицію та суттєво допомагає країні з перших днів війни. Раніше Game World повністю припинила продажі усіх своїх ігор у росії, включно зі S.T.A.L.K.E.R. 2, а також відмовилася від російської локалізації гри.

«Це брехня, жодних чергових перенесень гри ми не робили. Заявлена дата виходу — 2023 рік, про що було повідомлено на презентації Microsoft цього літа»

представник GSC Game World

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

На початку місяця Microsoft почала повертати гроші за передзамовлення S.T.A.L.K.E.R. 2, після чого з’явилися спекуляції про ймовірне перенесення гри — та невдовзі після цього розробники GSC Game World вийшли з офіційною заявою та пояснили, що це стандартна процедура, а вихід гри все ще заплановано на 2023 рік.

Disqus Comments Loading...