Рубрики НовиниСофт

Nothing Chats «приносить» iMessage від Apple на Android. Але лише на Nothing Phone (2)

Опубликовал
Юрій Орос

Компанія Nothing Карла Пея випустила застосунок Nothing Chats, який повинен об’єднати платформи для обміну повідомленнями з операційної системи Android та iMessage від Apple.

На офіційному сайті компанії повідомляється, що Nothing стала першою мобільною компанією, яка запропонувала рішення однієї з найбільших проблем між користувачами Android та iOS. А Nothing Chats, що працює на базі Sunbird, дає змогу безпосередньо надсилати повідомлення іншим користувачам з телефону Nothing з синіми бульбашками. Застосунок буде скоро доступний, але лише для користувачів Phone (2) у США, Канаді, Великобританії та ЄС.

Рішення, що змінює правила гри.

Ми віримо у вікна, а не в стіни. Якщо служби обміну повідомленнями розділяють користувачів телефонів, то ми хочемо зруйнувати ці бар’єри.

Наразі ми перебуваємо на стадії бета-версії, а це означає, що незабаром з’явиться ще більше функцій та вдосконалень. Залишайтеся в курсі подій, підписавшись на оновлення.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Згадка про сині та зелені бульбашки — це давній нюанс користувачів iPhone. Повідомлення у зеленому забарвленні — це звичайні текстові повідомлення SMS. У синьому — надсилаються через протокол обміну миттєвими повідомленнями iMessage.

Тепер, за словами представників компанії — користувачі Nothing Phone (2) (що працює на Android) зможуть надсилати повідомлення так, щоб користувачі iMessage бачили їх у синій бульбашці.

Свою думку на цю тему вже доніс відомий техноблогер Маркус Бровнлі.

Nothing Chats не перша спроба об’єднати iMessage зі світом Android.

Disqus Comments Loading...