Новини Софт 15.11.2023 о 13:13 comment views icon

Nothing Chats «приносить» iMessage від Apple на Android. Але лише на Nothing Phone (2)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Компанія Nothing Карла Пея випустила застосунок Nothing Chats, який повинен об’єднати платформи для обміну повідомленнями з операційної системи Android та iMessage від Apple.

Nothing Chats

На офіційному сайті компанії повідомляється, що Nothing стала першою мобільною компанією, яка запропонувала рішення однієї з найбільших проблем між користувачами Android та iOS. А Nothing Chats, що працює на базі Sunbird, дає змогу безпосередньо надсилати повідомлення іншим користувачам з телефону Nothing з синіми бульбашками. Застосунок буде скоро доступний, але лише для користувачів Phone (2) у США, Канаді, Великобританії та ЄС.

Рішення, що змінює правила гри.

Ми віримо у вікна, а не в стіни. Якщо служби обміну повідомленнями розділяють користувачів телефонів, то ми хочемо зруйнувати ці бар’єри.

Наразі ми перебуваємо на стадії бета-версії, а це означає, що незабаром з’явиться ще більше функцій та вдосконалень. Залишайтеся в курсі подій, підписавшись на оновлення.

Згадка про сині та зелені бульбашки — це давній нюанс користувачів iPhone. Повідомлення у зеленому забарвленні — це звичайні текстові повідомлення SMS. У синьому — надсилаються через протокол обміну миттєвими повідомленнями iMessage.

Тепер, за словами представників компанії — користувачі Nothing Phone (2) (що працює на Android) зможуть надсилати повідомлення так, щоб користувачі iMessage бачили їх у синій бульбашці.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Свою думку на цю тему вже доніс відомий техноблогер Маркус Бровнлі.

Nothing Chats не перша спроба об’єднати iMessage зі світом Android.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Beeper — поєднання Google Messages та Apple iMessage на одному пристрої, але є нюанс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: