Nothing Ear Stick — «доступна» та урізана альтернатива першим бездротовим навушникам Nothing Ear (1)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Дещо більше ніж через рік після анонсу перших повністю бездротових навушників Nothing Ear (1) компанія підготувала до випуску нову модель бездротових навушників-вкладишів Nothing Ear Stick. Це доступніша версія з кількома відсутніми функціями, які були доступні в першій моделі.

Так, у Nothing Ear Stick немає функції активного шумозаглушення та силіконових вушних вкладок, які створюють відчуття герметичності у вухах. Таким чином, користувач чутиме значно більше зовнішнього шуму.

Проте новинка може похвалитися збільшеною автономністю. Навушники можуть працювати без підзарядки до 7 годин, а з урахуванням кейса автономність досягає 29 годин. У Nothing Ear Stick використовуються спеціально розроблені 12,6-міліметрові драйвери та по 3 мікрофони. Один із них відповідає за захоплення голосу користувача, другий служить для придушення фонового шуму під час дзвінків, а третій, розташований усередині навушника, призначений для вимірювання вушного каналу користувача. Останній служить для коректної роботи функції Bass Lock, яка коригує налаштування еквалайзера для покращення передачі басів. Навушники підтримують кодеки SBC і AAC, хоча підтримки aptX немає.

ІЛЮСТРАЦІЯ. BASIS.
Курс для впевненого початку в ілюстраціях: навички, скіли та побудова портфоліо.
Записатися

Корпус забезпечує захист внутрішніх компонентів від пилу та вологи за стандартом IP54. У новинці використовується «керування натисканням», а не сенсорне керування, як у Nothing Ear (1), що має розв’язати проблему з мокрими пальцями. Елементи керування можна налаштувати за допомогою застосунку Nothing на iOS та Android.

Бездротові навушники Nothing Ear Stick надійдуть у продаж із 4 листопада за ціною $99. Така ж вартість була й у моделі Nothing Ear (1) на момент анонсу, але зараз вона коштує $149. Причому подорожчання відбулося лише на початку цього місяця, коли Пей оголосив, що ціна має зрости «через збільшення витрат».

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...