Новини Пристрої 27.10.2022 о 12:39 comment views icon

Nothing Ear Stick — «доступна» та урізана альтернатива першим бездротовим навушникам Nothing Ear (1)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Дещо більше ніж через рік після анонсу перших повністю бездротових навушників Nothing Ear (1) компанія підготувала до випуску нову модель бездротових навушників-вкладишів Nothing Ear Stick. Це доступніша версія з кількома відсутніми функціями, які були доступні в першій моделі.

Так, у Nothing Ear Stick немає функції активного шумозаглушення та силіконових вушних вкладок, які створюють відчуття герметичності у вухах. Таким чином, користувач чутиме значно більше зовнішнього шуму.

Nothing Ear Stick – «доступная» и урезанная альтернатива первым беспроводным наушникам Nothing Ear (1)

Проте новинка може похвалитися збільшеною автономністю. Навушники можуть працювати без підзарядки до 7 годин, а з урахуванням кейса автономність досягає 29 годин. У Nothing Ear Stick використовуються спеціально розроблені 12,6-міліметрові драйвери та по 3 мікрофони. Один із них відповідає за захоплення голосу користувача, другий служить для придушення фонового шуму під час дзвінків, а третій, розташований усередині навушника, призначений для вимірювання вушного каналу користувача. Останній служить для коректної роботи функції Bass Lock, яка коригує налаштування еквалайзера для покращення передачі басів. Навушники підтримують кодеки SBC і AAC, хоча підтримки aptX немає.

Nothing Ear Stick – «доступная» и урезанная альтернатива первым беспроводным наушникам Nothing Ear (1)

Корпус забезпечує захист внутрішніх компонентів від пилу та вологи за стандартом IP54. У новинці використовується «керування натисканням», а не сенсорне керування, як у Nothing Ear (1), що має розв’язати проблему з мокрими пальцями. Елементи керування можна налаштувати за допомогою застосунку Nothing на iOS та Android.

Курс UI/UX designer від Mate academy.
Хочете навчитись створювати зручні сайти та застосунки? Навчайтесь на курсі UI/UX designer та вже через 8 місяців ви зможете почати працювати.
Отримати знижку на курс

Бездротові навушники Nothing Ear Stick надійдуть у продаж із 4 листопада за ціною $99. Така ж вартість була й у моделі Nothing Ear (1) на момент анонсу, але зараз вона коштує $149. Причому подорожчання відбулося лише на початку цього місяця, коли Пей оголосив, що ціна має зрости «через збільшення витрат».

Джерело: The Verge

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: