Рубрики НовиниСофт

Notion запустила програму Calendar з повною інтеграцією даних

Опубликовал
Вадим Карпусь

Користувачі Notion багато років просили інтегровану календарну систему. У Notion почули ці побажання та запустили Notion Calendar ─ автономну програму, яка інтегрується з усіма базами даних та нотатками у Notion.

По суті, Notion Calendar є переробленим застосунком-календарем Cron, придбаним Notion у 2022 році. Програма пропонує такі функції, як інструменти резервування в стилі Calendly та панель команд, яку можна використовувати для швидкого налаштування зустрічей, що повторюються, і т.п. При використанні декількох календарів вони можуть автоматично блокувати робочі зустрічі в особистому календарі та навпаки, щоб інші не могли двічі записати користувача.

В результаті ребрендингу також з’явилася інтеграція Notion. Якщо ви або ваша компанія використовує Notion, ви зможете створювати або зв’язувати документи Notion усередині запрошення календаря. Якщо у вас є база даних, заповнена термінами виконання, ви можете додати її як календар у Notion Calendar. Але, на жаль, немає підтримки Outlook.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Програма Notion Calendar спочатку з’явиться на Mac, Windows та iOS, а версія для Android вийде пізніше.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь