Рубрики Новини

“Нова пошта” пропонує 25% знижки на доставку благодійних вантажів у рамках власної ініціативи Humanitarian Nova Poshta

Опубликовал
Сергій Кулеш

Нова пошта вирішила мотивувати бізнес розвивати напрямок гуманітарної допомоги та надає 25% знижки на доставку для будь-яких комерційних організацій, які вирішили відкрити напрямок гуманітарної допомоги. Компанія зазначила, що ця ініціатива дуже важлива під час війни, коли мільйони українців по всій країні потребують продуктів харчування, одягу та побутових речей.

Щоб стати партнером та отримати знижку, необхідно укласти угоду. Перевезення за програмою можуть здійснюватись як по території України, так і з будь-якої точки з-за кордону.

Окрім перевезення, Нова пошта може запропонувати партнерам спеціальні умови на додаткові логістичні послуги «під ключ»:

  • забір замовлення відправника;
  • доставку вантажу до кордона;
  • транспортування вантажу через кордон;
  • комплектацію продуктових наборів на запит організації на виробничих потужностях Нової пошти;
  • доставку до будь-якого населеного пункту України, де працює Нова пошта;
  • підготовку комплексного звіту за результатами доставки.

Проект Humanitarian Nova Poshta був і залишається для Нової пошти соціальним та неприбутковим. Усі кошти, отримані за доставку гуманітарних вантажів від комерційних організацій, йдуть на щоденні витрати на паливо, утримання автопарку, а залишок доходу спрямовується на розширення можливостей безкоштовної доставки вантажів для армії, ТРО, переселенців.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

У рамках Гуманітарної пошти за 7 років Нова пошта безкоштовно доставила 241 тис посилок або 19 тис тонн допомоги – це вага 380 танків.

За час повномасштабної війни вже доставлено 7 000 тон гуманітарної допомоги із Польщі, Франції, Великобританії, Німеччини, Румунії, Туреччини та інших країн. Це 484 рейса вантажівок Нової пошти із Європи та 142 авіарейса із США.

Disqus Comments Loading...