«Нова пошта» відкрила друге відділення в Німеччині — за 2,5 тижні після першого

Опубликовал
Вадим Карпусь

Трохи більш як два тижні знадобилось компанії «Нова пошта», щоб відкрити ще одне, друге, відділення в Німеччині. Нагадаємо, компанія вийшла на ринок цієї країни наприкінці червня.

Друге відділення Nova Post у Німеччині розташувалось в західній частині Берліна в районі Шарлоттенбург – Osnabrücker Str. 1, 10589. Воно приймає посилки та вантажі до 100 кг. Клієнти можуть отримати послуги з понеділка по суботу включно, неділя вихідний. Термін доставлення в та з України — від 5 робочих днів.

«До кінця літа ми плануємо відкрити близько 10 відділень Nova Post: у Гамбурзі, Франкфурті-на-Майні, Мюнхені, Кельні тощо. Крім того, ми активно ведемо перемовини з місцевим партнером з приводу розширення покриття доставки в Німеччині за рахунок 7500 пунктів видачі по всій країні. Загалом маємо амбітні плани щодо нашого розвитку та становлення як поштового перевізника в Німеччині», — сказав Сергій Симонов, СЕО Nova Post в Німеччині.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Крім доставлення у відділення, можна також замовити адресне доставлення у будь-яке місто в Німеччині або навпаки — в Україні. Також посилку з Німеччини можна відправити, не виходячи з дому, замовивши послугу адресного забору.

Як свідчать результати роботи першого відділення в Німеччині, найчастіше українці пересилають одяг, взуття, косметику, смаколики та книжки.

Disqus Comments Loading...