Рубрики Новини

«Нова Пошта» відновила кур’єрську доставку та забір відправлень

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова Пошта» поступово відновлює свою діяльність. На сьогодні по всій Україні вже працюють понад 1800 відділень та понад 6000 поштоматів, і сьогодні поштовий оператор повертає кур’єрську доставку.

Відтепер можна можливість виклику кур’єру для забору товару у зручне для відправника місце, а одержувачі клієнти зможуть забрати замовлення там, де зручно для них: у відділенні, у поштоматі або на адресу.

Адресний забір і доставка в першу чергу стане у нагоді тим клієнтам, у кого більше ніж одне відправлення, поряд немає працюючого відділення, немає змоги самостійно та безпечно до нього доїхати або якщо замовляють габаритні товари.

Тариф

Тариф на кур’єрську доставку залишається таким як і раніше: +30 гривень до тарифу доставки у відділення (для посилок до 30 кг).

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Графік

Кур’єрська доставка працюватиме щоденно, без вихідних, але на одну годину менше, ніж відділення. Граничний час оформлення заявки на виклик кур’єра індивідуальний для кожного населеного пункту. Актуальний графік забору за посиланням — графік забору

Правила роботи кур’єрської доставки у воєнний час:

  • Кур’єрська доставка не працюватиме в комендантську годину;
  • Під час оголошення повітряної тривоги кур’єри будуть зупинятися та заходити у безпечне укриття;
  • Час доставки може зміщуватися на добу-дві в залежності від ситуації з безпекою у регіоні.
Disqus Comments Loading...