Рубрики Новини

«Нова Пошта» відновлює доставку відправлень в Молдову

Опубликовал
Володимир Скрипін

На початку місяця «Нова Пошта Глобал», що входить до групи компаній «Нова пошта», відновила відправлення відправлень за кордон, за винятком Молдови. І ось зараз окремим пресрелізом компанія повідомила про поновлення доставок у сусідню Молдову.

Багато українців з початку війни перетнули кордон та знайшли прихисток в Молдові, отже зайвою послуга точно не буде. Відправити посилки та вантажі у Молдову можна з будь-якого відділення «Нової пошти», що зараз працює. Також є можливість заздалегідь оформити відправлення через особистий кабінет на сайті. Тариф на доставку залишився незмінним, його можна розрахувати індивідуально за допомогою калькулятора.

Що потрібно для оформлення міжнародного відправлення у відділенні «Нова пошта»

  • принести відправлення, але обов’язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість;
  • назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення.
    Крім того, назвати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти одержувача;
  • при надсиланні більше однієї позиції з клієнтом обов’язково зв’яжеться телефоном співробітник «Нова Пошта Глобал» для заповнення інвойсу для митниці.

З відділення можна відправити також і до інших країн світу.  Наразі «Нова пошта» працює майже всюди, але не всі відділення працюють. Список відділень, що працюють у воєнний час, змінюється щоденно, інформація оновлюється за посиланням.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс
Disqus Comments Loading...