Рубрики Новини

«Нова Пошта» запустила послугу «Речі з дому за кордон» — відправка особистих речей до 24 країн Європи зі знижками до 80%

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова Пошта» запускає нову послугу під промовистою назвою «Речі з дому за кордон», в межах якої поштовий оператор пропонує українцям доставку валізи або коробки з особистими речами до країн Європи. Ця послуга може стати у пригоді тим, хто вимушено виїхав за кордон через війну.

Відправити посилки через послугу «Речі з дому за кордон» можна у будь-якому працюючому відділенні або оформити самостійно через особистий кабінет на сайті. Доставка за кордон здійснюється тільки на адресу одержувача. Максимальна вага відправлення — 70 кг, габарити не повинні перевищувати 120х80х69 см. Термін — орієнтовно від 6 днів.

Щоб скористатися послугою, потрібно:

  • принести відправлення, але обов’язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість;
  • назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення. Крім того, назвати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти одержувача;
  • при надсиланні більше однієї позиції з клієнтом обов’язково зв’яжеться телефоном співробітник Нової пошти Глобал для заповнення інвойсу для митниці.

Наразі послуга дозволяє відправити речі в одну з 24 європейських країн зі знижками від 50% до 80%. Розмір знижки для посилок до 30 кг залежить від ваги відправлення, а для відправлень вагою від 30 до 70 кг вартість розраховується в залежності від зони, до якої входить країна — першої чи другої.

«Нова Пошта» наводить приклад з розрахунком вартості посилки з особистими речами з України до Польщі: вагою до 2 кг — 800 гривень, до 10 кг — 1200 гривень, а 30 кг — 2 000 грн. Тариф не включає можливі мита та податки, що можуть нараховуватися у країні отримання.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Речі за новою послугою можна відправити до Польщі, Франції, Німеччини, Італії, Болгарії, Угорщини, Литви, Естонії, Хорватії тощо. Увесь перелік 24 країн та їх зонування доступне за посиланням.

При цьому до перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, іменні банківські карти та горючі матеріали. Список працюючих відділень та їхній графік роботи можна дізнаватися через чат-бот «Нової Пошти» у Telegram.
Disqus Comments Loading...