Nova Post у Словаччині: «Нова пошта» відкрила перше відділення у Братиславі (кур’єрська доставка теж працює)

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова пошта» завершила цей робочий тиждень виходом на новий ринок ЄС — Словаччина стала шостою країною Європейського Союзу (і сьомою європейською загалом), де тепер є відділення Nova Post. Перше відділення у Братиславі вже відкрило свої двері й одночасно там запрацювала кур’єрська доставка.

Перше словацьке відділення Nova Post знаходиться за адресою м. Братислава, Dunajská 7495/14, 82108. У ньому приватні клієнти та бізнес можуть отримувати з України та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі вагою до 100 кг. Відділення працює щодня.

Термін доставлення зі Словаччини в Україну — вже звичні “від 5 днів”. Тарифи на доставку з Україну наразі такі:

  • Документи — 12 євро;
  • Посилки до 2 кг — 15 євро;
  • Посилки до 10 кг — 20 євро;
  • Посилки до 30 кг — 35 євро;
  • Посилки від 30 до 100 кг – 1,2 євро за кожен кг.

Також українці можуть замовити кур’єрську доставку Nova Post на будь-яку адресу по всій Словаччини — викликати кур’єра можна через сайт та мобільний додаток Nova Post. Послуга сплачується додатково +3 євро для відправлень до 30 кг або + 8 євро за кожен кг для відправлень від 31 до 100 кг.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

З нагоди відкриття на послуги з доставки зі Словаччини в Україну до кінця жовтня діятиме промокод зі знижкою -10% — отримати його кожен клієнт. Для цього потрібно зареєструватися на сайті.

В «Нова пошта» заявили, що вже інвестували понад 100 тисяч євро у вихід на ринок Словаччини та планують надалі активно розвивати власну мережу, включно з можливістю доставки у партнерські поштомати по всій країні.

«Наше основне завдання – логістично з’єднати європейські країни з Україною. Ми хочемо, щоб українці у Словаччині отримали сервіс, до якого звикли вдома, в Україні. А словацький бізнес отримав можливість вийти на український ринок, де є 30 млн активних споживачів»,

Олександр Лисовець,

CEO Nova Post Europe

Наразі «Нова пошта» вже працює у Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині та Молдові — загалом вже 62 відділення на карті. У 2023-му «Нова пошта» планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок (у 2022-му «Нова пошта» доставила 6,5 млн міжнародних посилок — на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). Цьому посприяє, серед іншого, власна авіакомпанія Supernova Airlines, яка у травні почала виконувати рейси.

Disqus Comments Loading...