Рубрики НовиниКіно

Нова «‎Супердівчина» DC — зірка «‎Дому дракона» Міллі Алкок

Опубликовал
Катерина Даньшина

Міллі Алкок, яка зіграла молоду Рейніру Таргарієн в серіалі «‎Дім дракона», отримала роль Супердівчини у всесвіті DC.

Персонаж, ймовірно, з’явиться у фільмі Джеймса Ґанна «‎Супермен: Спадщина», а згодом стане хедлайнером окремої історії «Суперґерл: Жінка завтрашнього дня», заснованої на однойменних коміксах DC від Тома Кінга та Білкіс Евелі. Останній проєкт ще не має режисера, однак відомо, що сценарій доручили написати Ані Ногейрі («Щоденники вампіра»).

Разом з Алкок на головну роль претендувала Мег Доннеллі, яка озвучує Супердівчину в останніх та поточних анімаційних фільмах DC.

Алкок, яка народилася в Австралії, почала свою акторську кар’єру підлітком на австралійському телебаченні, перш ніж її взяли на одну з головних ролей у сиквелі «Гри престолів». Акторка зіграла юну Рейніру Таргарієн у перших п’яти епізодах шоу, перш ніж поступилась роллю Еммі Д’Арсі.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

У коміксах Супердівчина (також відома як Кара Зор-Ел) є двоюрідною сестрою Супермена. На екрані в останні роки персонажа втілювали Мелісса Бенойст у серіалі CBS і CW «Супердівчина» (який тривав шість сезонів), і Саша Калле в повнометражному фільмі 2023 року «Флеш» (одному з останніх фільмів попередньої ітерації кінематографічного всесвіту DC).

У серії коміксів 2022 року «Жінка завтрашнього дня», замість того, щоб втекти з планети Криптон немовлям, перш ніж вона вибухне (як її двоюрідний брат Кал-Ел), Кара росте, спостерігаючи знищення рідної планети, аж поки по досягненню 14 років не прибуває на Землю.

«Вона бачила, як усі навколо гинули, тому набагато більш виснажена», — пояснював Джеймс Ґанн.

Тим часом вихід фільму «‎Супермен: Спадщина» запланований на 11 липня 2025 року. Роль Кларка Кента візьме на себе Девід Коренсвет, Рейчел Броснаген втілить образ Лоїс Лейн, а Ніколас Голт затверджений на роль Лекса Лютора.

Disqus Comments Loading...