Рубрики НовиниКіно

«Супермен: Спадщина»: Джеймс Ґанн обрав Девіда Коренсвета та Рейчел Броснаген для головних ролей

Опубликовал
Катерина Даньшина

Після місяців прослуховувань Warner Bros і DC Studios врешті-решт отримали нових Кларка Кента (Девід Коренсвет) і Лоїс Лейн (Рейчел Броснаген).

В остаточних кастингах, які проходили в костюмах та гримі, загалом взяли участь шість акторів: Ніколас Голт («Ренфілд») і Том Бріттні («Ґрейгаунд: Битва за Атлантику») також претендували на роль Супермена, а Емма Макі («Статеве виховання») та Фібі Дайневор («‎Бріджертони») – на роль головного любовного інтересу Кента, журналістки газети «Дейлі Пленет».

Нині Ґанн, який писав сценарій до нового «Супермена», візьметься за пошуки головного антагоніста фільму – Лекса Лютора, а також персонажів другого плану, таких як друг Кента Джиммі Олсен.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Лише трьом акторам пощастило зіграти супергероя з планети Криптон – при цьому робота Крістофера Ріва у фільмі «Супермен» 1978 року започаткувала сучасний жанр супергероїки й породила три продовження. Брендон Раут зіграв головну роль у фільмі Браяна Сінгера «Повернення Супермена» (2006), а десять років тому Генрі Кавілл знявся у фільмі Зака ​​Снайдера «Людина зі сталі», який започаткував DCU.

Кавілл також грав у фільмах «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» (2016) і «Ліга справедливості» (2017), а у 2022-му році з’явився в епізодичній ролі в «Чорному Адамі», оголосивши про наміри повернутися до ролі Кларка Кента. Однак усе це сталося до того, як Ґанн та Сафран оголосили про плани перезапустити DC і знайти дещо молодшого Супермена.

Фільм «Супермен: Спадщина» має вийти 11 липня 2025 року, а знімання стартують на початку наступного року.

Проєкт знаменує масштабну кар’єрну зміну для Девіда Коренсвета, який з’являвся в серіалі Раяна Мерфі «Політик»,  слешері A24 «Перл» та шоу HBO «Ми володіємо цим містом».

Рейчел Броснаген, отримала премії «Еммі» та «Золотий глобус» за «Дивовижну місис Мейзел», а популярність отримала завдяки фільму «Картковий будинок». Раніше Лоїс Лейн на великому екрані втілювали Марґо Кіддер («Супермен» 1978 року та його три продовження), Кейт Босворт («Повернення Супермена» 2006 року) та Емі Адамс («Людина зі сталі», «На зорі справедливості» і «Ліга справедливості»).

Джерело: Deadline, The Hollywood Reporter

Disqus Comments Loading...