Нові еко-чохли FineWoven для iPhone 15 — 10 кольорів під палітру магнітних ремінців Apple Watch

Опубликовал
Вадим Карпусь

Чутки, що циркулювали раніше, отримали чергове підтвердження ─ з виходом серії iPhone 15 компанія Apple має намір відмовитися від використання шкіряних чохлів для своїх смартфонів, які були доступні з 2013 року. Їм на зміну прийдуть чохли FineWoven, які відповідають новому ремінцю Apple Watch. Такі чохли отримають 10 різних варіантів кольору.

За даними інсайдера Kosutami, нова лінійка чохлів буде доступна в чорному, шовковичному, сіро-коричневому, вічнозеленому, тихоокеанському синьому, гліциновому, античному білому, олійно-жовтому, помаранчевому та рожевому кольорах. Чохли мають прогумовані краї, які трохи темніші, ніж колір задньої «тканинної» частини чохла. Джерело вважає, що FineWoven – це офіційно обрана Apple назва для нового матеріалу.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Kosutami раніше заявляв, що Apple планує випустити новий ремінець із тканого матеріалу з магнітною пряжкою разом з Apple Watch Series 9. Тепер інсайдер уточнив, що ремінець буде виготовлено з того ж матеріалу, що і нова лінійка чохлів преміумкласу для iPhone. Ремінець з магнітною пряжкою, зважаючи на все, буде продаватися за ціною $99 ─ як і Braided Solo Loop. З погляду дизайну він може бути схожим на Modern Buckle.

Марк Гурман також продемонстрував зразок майбутнього чохла, який має замінити шкіряні версії.

Наскільки ці чутки відповідають дійсності, ми дізнаємося вже 12 вересня, коли проходитиме презентація Apple Wonderlust.

Джерело: macrumors

Disqus Comments Loading...