Рубрики НовиниСофт

Новий лаунчер ігор Electronic Arts, EA App виходить з бета-тесту та замінює Origin – але в ремейк Dead Space можна буде грати без нього

Опубликовал
Андрей Русанов

Сьогодні Electronic Arts оголосила, що застосунок EA (EA App) для ПК (котрий раніше називався EA Desktop) офіційно виходить із бета-версії та незабаром замінить чинний застосунок Origin.

Завдяки новому оптимізованому дизайну можна легко знайти потрібні ігри та контент. З автоматичним завантаженням ігор та фоновими оновленнями можна бути впевненим, що гра буде доступна в актуальному стані у будь-який час.

Програма дозволяє створювати кросплатформовий список друзів, приєднавши свій обліковий запис EA до Steam, Xbox та PlayStation. Можна дізнатися, у що грають друзі і пограти разом у розраховані на багато користувачів ігри.

За заявою EA перехід у новий лаунчер з Origin максимально простий. Ігри, збереження та інший контент чекатимуть їх у новому місці. Переноситься і список друзів.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Додаток EA не буде необхідний для того, щоб грати у рімейк Dead Space, що був придбаний у Steam. Однак інші ігри Electronic Arts можуть бути доступні лише у ньому.

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...