Рубрики НовиниСофт

Новий лічильник Twitter може підняти вашу самооцінку (або навпаки) — він покаже скільки людей зберегли публікацію у закладки

Опубликовал
Катерина Даньшина

Якщо ви можете похизуватися тим, що люди додають ваші публікації у закладки, новий інструмент Twitter може потішити ваше его. Соцмережа додала лічильник закладок у застосунок для iOS — він, подібно до інструментів, які підраховують кількість вподобайок, ретвітів і цитат, покаже скільки людей зберегли ваш твіт.

Компанія наголошує, що розділ закладок все ще приватний. Користувачі можуть дізнатися, чи популярні їхні твіти —  але не знатимуть, хто саме зберіг публікацію.

Лічильник знадобиться у першу чергу авторам-блогерам чи обліковим записам компаній — інструмент допоможе дізнатись, чи була реклама ефективною або наскільки корисні твіти для підписників. 

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Раніше соцмережа оновила політику стосовно контенту із загрозами насилля. Відтепер забороняються самі «побажання зла», — тобто смерті, хвороби, трагічних випадків чи інших фізично шкідливих наслідків; а також висловлення погроз в сторону «цивільних будинків, шелтерів чи інфраструктури» з виключеннями, які пов’язані з коментарями щодо відеоігор чи спортивних подій, а також сатиричними висловами чи художніми цитатами — коли «контекст — це висловлення точки зору, а не заклик до насильства».

Disqus Comments Loading...