Новини Софт 17.03.2023 о 17:31 comment views icon

Новий лічильник Twitter може підняти вашу самооцінку (або навпаки) — він покаже скільки людей зберегли публікацію у закладки

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Якщо ви можете похизуватися тим, що люди додають ваші публікації у закладки, новий інструмент Twitter може потішити ваше его. Соцмережа додала лічильник закладок у застосунок для iOS — він, подібно до інструментів, які підраховують кількість вподобайок, ретвітів і цитат, покаже скільки людей зберегли ваш твіт.

Компанія наголошує, що розділ закладок все ще приватний. Користувачі можуть дізнатися, чи популярні їхні твіти —  але не знатимуть, хто саме зберіг публікацію.

Лічильник знадобиться у першу чергу авторам-блогерам чи обліковим записам компаній — інструмент допоможе дізнатись, чи була реклама ефективною або наскільки корисні твіти для підписників. 

Раніше соцмережа оновила політику стосовно контенту із загрозами насилля. Відтепер забороняються самі «побажання зла», — тобто смерті, хвороби, трагічних випадків чи інших фізично шкідливих наслідків; а також висловлення погроз в сторону «цивільних будинків, шелтерів чи інфраструктури» з виключеннями, які пов’язані з коментарями щодо відеоігор чи спортивних подій, а також сатиричними висловами чи художніми цитатами — коли «контекст — це висловлення точки зору, а не заклик до насильства».

Курс QA engineer від Mate academy.
Почніть кар'єру у IT з нуля! Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком QA engineer ви отримаєте усі необхідні навички, а ми допоможемо з працевлаштуванням .
Отримати знижку на курс

Децентралізована альтернатива Twitter. Застосунок Bluesky від Джека Дорсі вже доступний в App Store (поки лише за запрошенням)

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: