Рубрики НовиниКіно

Новий тизер-трейлер «Дедпул і Росомаха» — фанати Marvel помітили Ледіпул і Джаггернаута

Опубликовал
Андрій Русанов

Найновіший тизер-трейлер фільму «Дедпул і Росомаха», на думку фанатів, містить кілька великодок, пов’язаних з іншими персонажами Marvel. Не те щоб це буди дуже надійні зачіпки, але вони мають право на існування.

Однохвилинний трейлер, який вийшов у Міжнародний день друзів, демонструє відносини двох головних героїв стрічки. У ньому багато раніше показаних кадрів, але є й нові. Зокрема, фанати вважають, що помітили Ледіпул і Джаггернаута.

Ледіпул найлегше помітити на короткому відрізку з ногами когось, хто ніби виходить з порталу. Чутки про неї ходили протягом деякого часу — це жінка-двійник Дедпула Ванда Вілсон. Деякі фанати припускають, що під маскою буде реальна дружина Раяна Рейнольдса, Блейк Лайвлі.

Онлайн-інтенсив "Analytics Bootcamp" від robot_dreams.
Навчіться верифікувати й аналізувати дані та визначати ключові метрики, які підходять саме вашому продукту.Опануйте SQL для аналітики даних та їх візуалізацію в Tableau.
Приєднатись

Подейкують, що Джаггернаут, який з’являвся в «Людях Ікс: Остання битва», теж буде у «Дедпул і Росомаха». Однак у березні актор Вінні Джонс сказав, що він вирішив не брати участь у майбутньому фільмі MCU, тому що роль вплинула на його психіку негативно через костюм.

«Як не дивно, мене щойно попросили знятися в «Дедпулі», тепер новому, і я поговорив з режисером і просто сказав, що це така драма, розумова та фізична, одягнути цей костюм. Я маю на увазі, що це також негативно вплинуло на психіку, тому що ти в ньому не можеш нічого робити цілий день, ти можеш пити тільки через соломинку. Тому ми не змогли укласти угоду щодо «Дедпулі».

І все ж фанати змогли помітити Джаггернаута, і якщо це не Джонс, то принаймні хтось схожий. «Дедпул і Росомаха» вийде в кінотеатрах 25 липня.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...