Рубрики Новини

Серіал “Офіс” опублікував розширену версію знаменитої сцени з 6-го сезону — де Майкл, Дуайт та Енді захопилися паркуром

Опубликовал
Катерина Даньшина

На офіційному ютуб-каналі серіалу “Офіс” з’явилась розширена версія сцени, у якій Майкл Скотт із колегами захопився паркуром та намагається відтворити трюки в офісі Dunder Mifflin.

“Офіс” виходив на NBC з 2005 по 2013 роки, охопивши 9 сезонів із 201 епізодом. Серіал отримав 42 номінації на премію “Еммі” та звання “Видатного комедійного серіалу” у 2006 році. Однією з особливостей псевдодокументального ситкому було використання прийому “cold open” в епізодах — ці сцени зазвичай взагалі не були пов’язані з подальшим сюжетом, і однією з найвідоміших стала та, де співробітники офісу захопилися паркуром.  

Джерело: Giphy

Із запізненням у кілька років Майкл Скотт (Стів Карелл), Дуайт (Рейн Вілсон) та Енді (Ед Хелмс) намагаються створити інтернет-сенсацію  — відзнявши відео із власними спробами показати трюки паркуру. 

“Мета полягає у тому, щоб дістатися з точки А в точку Б якомога оригінальніше. Де точка А — це ілюзія, а Б  — лікарня”, — коментує дії колег Джим (Джон Кразінські).

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Нині “Офіс” пропонує подивитися на розширену версію сцени, куди додали моменти з Майклом, який врізається у двері ліфта, а потім стрибає по коридору разом з Дуайтом, а також Енді, який котить гігантську шину. Далі втомлене тріо розміщується у кімнаті відпочинку, чим викликає невдоволення Стенлі (Леслі Девід Бейкер).

З другого сезону загалом більшість епізодів серіалу розпочиналися з подібних “сцен-відкриттів” — це, зокрема й момент, коли Майкл обпік ногу на грилі й вимагав, щоб хтось з колег забрав його; а єдиним помічником став Дуайт, який так поспішав, що отримав струс мозку. 

Третій сезон пропонував цілу колекцію “cold open” сцен: у 21-й серії Джим дуже смішно пародіює Дуайта, вигадавши одну з найпопулярніших фраз серіалу : “Bears. Beets. Battlestar Galactica”.

Сцена з 26 епізоду 5 сезону (де Кевін (Браян Баумгартнер) описує процес приготування чилі, перед тим як трагічно впустити страву на підлогу), мабуть, мала найбільший вплив на масову культуру. Згодом секретний рецепт Кевіна був оприлюднений у великій кулінарній книзі актора та, на диво, в положеннях та умовах стримінгу Peacock.

Сцена з паркуром й досі залишається однією з найвідоміших та найулюбленіших серед фанатів серіалу, хоча пізніше виходило немало цікавих епізодів: зокрема той, де Джим і Пем вивчили азбуку Морзе, щоб подражнити Дуайта, і той, де нарада щодо безпеки в офісі переростає в обговорення найефективнішого способу вбити бен Ладена, Гітлера і Тобі одночасно. 

Розширені версії цих сцен, а також інший, раніше не опублікований контент, з 1 лютого транслюється на стримінговому сервісі Peacock. Можливо, деякі з них згодом також з’являться на YouTube.

Джерело: Screenrant

Disqus Comments Loading...