Рубрики Новини

Офіс Президента закликає українців готуватися до ймовірних віялових відключень — нагадуємо про портативні засоби електроживлення та обігріву

Опубликовал
Андрей Русанов

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко оприлюднив наступне повідомлення:

«Звірячий обстріл України.

росіяни продовжують тероризм. Застосовують авіацію та величезну кількість ракет по об’єктах критичної інфраструктури задля знищення енергозабезпечення країни!

Вже однозначно зрозуміло, що чимала частина ракет влучила в енергосистеми різних міст.

Під прицілом енергообʼєкти від Львова до Запоріжжя, Київщини, Хмельниччини, Дніпра і Вінниці, Франківщини, Сумщини, Харківщини, Житормирщини, Кіровоградщини, загалом весь південь.

Це може вплинути на стабільність енергозабезпечення, тому потрібно бути готовими до наслідків таких обстрілів аж до віялових відключень. Наприклад, лише в Київській області ППО збила шість ракет, але є потрапляння в ТЕЦ.

Профільні служби докладають усіх зусиль, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки обстрілів.

Немає такої ракети, яка змусить нас відступити.

Також Кирило Тимошенко повідомив про необхідність утриматися сьогодні від надмірного використання електроприладів:

«Внаслідок сьогоднішнього обстрілу рашистів, переконливо просимо всіх, за можливості, сьогодні з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії.

Це допоможе пройти критичні навантаження наших електромереж».

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

У зв’язку із ситуацією, що склалася, хочемо нагадати про доступні засоби, які допоможуть пережити тимчасовий блекаут та відсутність опалення:

 

Disqus Comments Loading...