Рубрики НовиниІгри

Офіційно: Hi-Fi RUSH, Sea of Thieves, Pentiment і Grounded — перші ексклюзиви Microsoft Xbox для PS4, PS5 та Switch

Опубликовал
Андрей Русанов

Після багатьох днів очікування Microsoft підтвердила чутки про вихід чотирьох її ексклюзивних ігор на PlayStation та Nintendo Switch. Як і передбачалося, це Pentiment, Hi-Fi RUSH, Grounded та Sea of ​​Thieves.

Pentiment — справді унікальна, схвалена критиками та відзначена нагородами сюжетна пригодницька гра від Obsidian Entertainment, з дивовижним візуальним стилем, навіяним самою історією, вийде на PlayStation 4, PlayStation 5 та Nintendo Switch 22 лютого.

Hi-Fi RUSH — відзначена нагородами й улюблена ритмічна екшн-гра, у якій світ синхронізується з музикою, від Tango Gameworks/Bethesda Softworks, вийде на PlayStation 5 19 березня опівночі за UTC, з передзамовленням цифрової версії з 22 лютого.

Grounded — ​​кооперативна пригодницька гра на виживання, також від Obsidian Entertainment, яка вже прийняла 20 мільйонів гравців, вийде на PlayStation 4, PlayStation 5 та Nintendo Switch 16 квітня. Перехресна гра підтримуватиметься на Xbox, PlayStation, Nintendo Switch та ПК.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Sea of ​​Thieves — пригодницька гра зі спільним світом від Rare, вийде на PlayStation 5 30 квітня, а 22 лютого стане доступною для гравців PlayStation 5 у списку побажань. Гра зі спільнотою понад 35 мільйонів гравців зі всього світу підтримає перехресний режим для Xbox, PlayStation та ПК та дозволить гравцям переживати епічні піратські пригоди з друзями на більшій кількості платформ.

Також компанія підтвердила вихід «на початку цього року» Senua’s Saga: Hellblade II, Avowed, Indiana Jones and the Great Circle «та багатьох інших» на Xbox Series X|S, ПК, Xbox Cloud Gaming та в Xbox Game Pass.

Головний конкурент, Sony, схоже, також вважає більш вигідним мультиплатформове розповсюдження ігор та прагне скоротити затримку між випуском їх на PlayStation та інших платформах.

Disqus Comments Loading...