OnePlus вилучає зарядний пристрій SuperVOOC з комплектації Nord CE 4 Lite в Європі

Опубликовал
Вадим Карпусь

З випуском нового смартфону Nord CE 4 Lite компанія OnePlus вирішила долучитися до інших представників індустрії та вилучити зарядний пристрій з комплектації. Такий «обмежений» комплект постачання буде пропонуватися на деяких ринках.

Так, на індійському сайті в специфікаціях OnePlus Nord CE 4 Lite зазначено, що в комплект постачання входить зарядний пристрій.

Водночас на сайтах компанії, орієнтованих на Велику Британію та Європу, зарядний пристрій не зазначений в комплекті постачання. На українському сайті комплектація Nord CE 4 Lite також не містить зарядного пристрою (як і захисного чохла).

Курс Python developer від Mate academy.
Python дозволяє розробляти сайти, займатись аналітикою даних, навіть створювати штучні інтелекти. Навчайтесь з нами та отримайте гарантоване працевлаштування.
Отримати знижку на курс

Це може засмутити покупців, оскільки OnePlus комплектувала свої смартфони досить якісними та потужними зарядними пристроями, які підтримують технологію швидкого заряджання SuperVOOC. OnePlus Nord CE 4 Lite пропонує зарядку SuperVOOC потужністю 80 Вт. Але незрозуміло, яка швидкість заряджання доступна через загальноприйнятий стандарт USB-PD. Наприклад, OnePlus 12 пропонував набагато нижчу швидкість заряджання через USB-PD.

На момент підготовки матеріалу OnePlus не прокоментувала запит стосовно причин відмови від комплектного зарядного пристрою в Європі та Великій Британії. Компанію також  запитали про швидкість заряджання Nord CE 4 Lite за використання адаптерів USB-PD, але відповідь вона теж ще не надала.

Джерело: androidauthority

Disqus Comments Loading...