Рубрики Новини

OnlyFans призупинив акаунти та платежі авторів з росії

Опубликовал
Володимир Скрипін

Популярна платформа продажу контенту для дорослих OnlyFans Сайт, де знаменитості, секс-працівники та учасники фільмів для дорослих публікують свої відеозаписи та фотографії, а їх передплатники сплачують щомісячну плату за доступ до контенту. тимчасово призупинила облікові записи та платежі для авторів з росії, повідомляє Motherboard.

Платформа з Великобританії — до цього часу — була однією з небагатьох західних технологічних компаній, яка тримала двері відкритими для російських користувачів. Хоча OnlyFans ненадовго заблокував доступ для російських авторів у лютому, він незабаром відновив облікові записи, заявивши, що повна функціональність буде доступна, «поки у нас є способи оплати для їх підтримки». Але тепер, схоже, жорсткіші обмеження платежів змусили OnlyFans призупинити платежі та доступ до сайту творцям з рф.

«OnlyFans — це, перш за все, бізнес зорієнтований на творців. Протягом останніх кількох місяців ми розглянули кілька варіантів продовження надання наших послуг авторам, які постраждали внаслідок російсько-української війни. Однак через подальше посилення обмежень платежів в росію та з росії, OnlyFans більше не може належним чином обслуговувати російську спільноту авторів.

Тому ми змушені вжити заходи для тимчасового призупинення облікових записів, з яких платежі перераховуються в росію. Ми просимо постраждалих авторів зв’язатися зі спеціалістами підтримки support@onlyfans.com, які можуть допомогти вирішити будь-які запитання щодо їхніх облікових записів»

з офіційної заяви OnlyFans

Поки незрозуміло, чи збережуть користувачі OnlyFans в росії доступ до своїх акаунтів та чи зможуть далі оплачувати послуги на платформі. Ми оновимо допис, як тільки з’являться додаткові роз’яснення.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Витрачати та заробляти гроші в росії останніми тижнями стало ще важче, оскільки країни цивілізованого світу продовжують накопичувати санкції проти держави-терориста. російським авторам контенту та продавцям заборонено заробляти гроші на низці західних платформ, включно з Twitch, YouTube, Etsy, Fiverr, а також Instagram і Facebook, які належать Meta. Visa, Paypal, American Express і Mastercard призупинили операції в країні, що унеможливило для багатьох росіян отримання або відправлення іноземних платежів. Часткова заборона SWIFT в росії означає, що низка її великих банків не можуть здійснювати операції з рештою світу.

8 квітня Євросоюз схвалив п’ятий пакет санкції проти росії через вторгнення в Україну та звірства, які вчиняють російські окупанти. Їх частиною стали додаткові заборони на експорт квантових комп’ютерів та напівпровідників, високоякісної електроніки та програмного забезпечення. А зараз ЄС готується впровадити шостий пакет санкцій, частиною якого, як очікується, стане ембарго на імпорт російських енергоносіїв та посилення обмежень банківського сектору.

Disqus Comments Loading...