Новини Новини 22.04.2022 о 09:59 comment views icon

OnlyFans призупинив акаунти та платежі авторів з росії

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Популярна платформа продажу контенту для дорослих OnlyFans Сайт, де знаменитості, секс-працівники та учасники фільмів для дорослих публікують свої відеозаписи та фотографії, а їх передплатники сплачують щомісячну плату за доступ до контенту. тимчасово призупинила облікові записи та платежі для авторів з росії, повідомляє Motherboard.

Платформа з Великобританії — до цього часу — була однією з небагатьох західних технологічних компаній, яка тримала двері відкритими для російських користувачів. Хоча OnlyFans ненадовго заблокував доступ для російських авторів у лютому, він незабаром відновив облікові записи, заявивши, що повна функціональність буде доступна, «поки у нас є способи оплати для їх підтримки». Але тепер, схоже, жорсткіші обмеження платежів змусили OnlyFans призупинити платежі та доступ до сайту творцям з рф.

«OnlyFans — це, перш за все, бізнес зорієнтований на творців. Протягом останніх кількох місяців ми розглянули кілька варіантів продовження надання наших послуг авторам, які постраждали внаслідок російсько-української війни. Однак через подальше посилення обмежень платежів в росію та з росії, OnlyFans більше не може належним чином обслуговувати російську спільноту авторів.

Тому ми змушені вжити заходи для тимчасового призупинення облікових записів, з яких платежі перераховуються в росію. Ми просимо постраждалих авторів зв’язатися зі спеціалістами підтримки [email protected], які можуть допомогти вирішити будь-які запитання щодо їхніх облікових записів»

з офіційної заяви OnlyFans

Поки незрозуміло, чи збережуть користувачі OnlyFans в росії доступ до своїх акаунтів та чи зможуть далі оплачувати послуги на платформі. Ми оновимо допис, як тільки з’являться додаткові роз’яснення.

Витрачати та заробляти гроші в росії останніми тижнями стало ще важче, оскільки країни цивілізованого світу продовжують накопичувати санкції проти держави-терориста. російським авторам контенту та продавцям заборонено заробляти гроші на низці західних платформ, включно з Twitch, YouTube, Etsy, Fiverr, а також Instagram і Facebook, які належать Meta. Visa, Paypal, American Express і Mastercard призупинили операції в країні, що унеможливило для багатьох росіян отримання або відправлення іноземних платежів. Часткова заборона SWIFT в росії означає, що низка її великих банків не можуть здійснювати операції з рештою світу.

8 квітня Євросоюз схвалив п’ятий пакет санкції проти росії через вторгнення в Україну та звірства, які вчиняють російські окупанти. Їх частиною стали додаткові заборони на експорт квантових комп’ютерів та напівпровідників, високоякісної електроніки та програмного забезпечення. А зараз ЄС готується впровадити шостий пакет санкцій, частиною якого, як очікується, стане ембарго на імпорт російських енергоносіїв та посилення обмежень банківського сектору.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: