Рубрики Новини

Оновлений додаток «Повітряна тривога»: додано всі області та територіальні громади, версія для Huawei

Опубликовал
Вадим Карпусь

Розробники додатку «Повітряна тривога» повідомили про вихід оновлення, яке суттєво покращує його можливості. Нагадаємо, цей додаток призначений для інформування про початок і закінчення повітряної тривоги.

Раніше інформування відбувалося в межах області. Версія 2.0 дозволяє вибрати окремі міста та територіальні громади. Наразі в додатку доступні всі 1470 громад України. Також розробники додали всі області України.

Крім того, розробники додали в «Повітряна тривога» перевірку статусу повітряної тривоги у вибраній області безпосередньо у додатку. Разом з тим, збільшено тривалість сигналу про тривогу до 30 секунд, а звук сигналу про відбій тривоги змінено на більш спокійний. Також додано відповіді на Поширені питання (FAQ) та внесено виправлення, що забезпечують більш стабільну роботу додатку. Оновлено дизайн додатку.

Як повідомляють розробники, користувачам, які раніше вже встановили додаток «Повітряна тривога», необхідно оновити його вручну до версії 2.0 або встановити заново. Також необхідно обов’язково активувати автооновлення програм на смартфоні.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Разом з тим, на додачу до версій для iOS та Android розробники також створили версію для пристроїв виробництва Huawei.

Наразі додаток «Повітряна тривога» завантажили вже понад 2 млн користувачів.

Джерело: ajax

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь