OpenAI відкрила доступ до генератора зображень DALL-E 3 для передплатників ChatGPT

Опубликовал
Юрій Орос

Платні абоненти ChatGPT від OpenAI отримали доступ до генератора зображень DALL-E 3, який можна використовувати в застосунку.

Клієнтам ChatGPT Plus і Enterprise відкрили доступ до нової моделі DALL-E 3 прямо в застосунку ChatGPT. OpenAI заявляє, що підготувала  набір засобів підвищення безпеки, що робить її готовою до розширеного релізу, передає The Verge.

DALL-E 3 анонсували минулого місяця, і OpenAI дала змогу користувачам використовувати ChatGPT для написання довших і більш наочних інструкцій для генератора зображень. Спочатку DALL-E 3 було додано до Microsoft Bing Chat та Bing Image Generator.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Розрекламовані захисні міри для зменшення можливостей створення шкідливих зображень не завжди спрацьовували: користувачі генерували зображення Всесвітнього торгового центру у вигляді Губки Боба Квадратні Штани та інших персонажів, які пілотують літаки, що летять на будівлі. Навіть після того, як Microsoft заблокувала певні інструкції, прості обхідні шляхи забезпечували подібні результати.

OpenAI заявляє, що цього разу вона зробила набагато більше і це «обмежить ймовірність генерації моделлю контенту в стилі живих артистів, зображень громадських діячів і поліпшить демографічну репрезентативність зображень, що генеруються». OpenAI також має внутрішній інструмент «класифікатор походження», який, за словами компанії, здатний з 99-відсотковою точністю визначати, чи було зображення згенероване DALL-E 3.

Disqus Comments Loading...