Новини Софт 20.10.2023 о 10:54 comment views icon

OpenAI відкрила доступ до генератора зображень DALL-E 3 для передплатників ChatGPT

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

OpenAI

Платні абоненти ChatGPT від OpenAI отримали доступ до генератора зображень DALL-E 3, який можна використовувати в застосунку.

Клієнтам ChatGPT Plus і Enterprise відкрили доступ до нової моделі DALL-E 3 прямо в застосунку ChatGPT. OpenAI заявляє, що підготувала  набір засобів підвищення безпеки, що робить її готовою до розширеного релізу, передає The Verge.

DALL-E 3 анонсували минулого місяця, і OpenAI дала змогу користувачам використовувати ChatGPT для написання довших і більш наочних інструкцій для генератора зображень. Спочатку DALL-E 3 було додано до Microsoft Bing Chat та Bing Image Generator.

OpenAI анонсувала DALL-E 3 ─ інтеграція ChatGPT та покращені методи безпеки

Розрекламовані захисні міри для зменшення можливостей створення шкідливих зображень не завжди спрацьовували: користувачі генерували зображення Всесвітнього торгового центру у вигляді Губки Боба Квадратні Штани та інших персонажів, які пілотують літаки, що летять на будівлі. Навіть після того, як Microsoft заблокувала певні інструкції, прості обхідні шляхи забезпечували подібні результати.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

OpenAI заявляє, що цього разу вона зробила набагато більше і це «обмежить ймовірність генерації моделлю контенту в стилі живих артистів, зображень громадських діячів і поліпшить демографічну репрезентативність зображень, що генеруються». OpenAI також має внутрішній інструмент «класифікатор походження», який, за словами компанії, здатний з 99-відсотковою точністю визначати, чи було зображення згенероване DALL-E 3.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: