Oppo Find X7 Ultra поєднав 1-дюймовий сенсор з двома перископними камерами

Опубликовал
Юрій Орос

Флагман Oppo, Find X7 Ultra, став першим смартфоном з двома камерами-перископами. Одна з них має 3-кратний зум і використовує 1/1,56-дюймовий сенсор, який, за словами Oppo, є «найбільшим телесенсором у будь-якому смартфоні». Великі сенсори зазвичай дають змогу робити кращі фотографії в умовах недостатнього освітлення, що може бути проблемою для вторинних камер деяких телефонів. Другий перископічний об’єктив пропонує 6-кратний оптичний зум з 1/2,51-дюймовим сенсором.

Ще дві 50-мп камери доповнюють задню частину телефону Oppo. Сюди входить основна камера, яка першою на ринку використовує 1-дюймовий сенсор Sony другого покоління (LYT-900), а також надширококутна камера (розмір сенсора: 1/1,95 дюйма). Всі чотири сенсори працюють на базі нової системи обробки зображень HyperTone Image Engine від Oppo, передає The Verge.

В іншому Find X7 Ultra має типові характеристики флагманських смартфонів. Працює на новітньому процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 з акумулятором на 5000 мАг, який можна швидко заряджати за допомогою зарядного пристрою потужністю до 100 Вт або 50 Вт бездротовим способом. Його 6,82-дюймовий екран має роздільну здатність 1440p, максимальну частоту оновлення 120 Гц і пікову яскравість до 4500 ніт при перегляді HDR-контенту.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Швидше за все Find X7 Ultra залишиться ексклюзивом китайського ринку, і його не планують випускати в Європі чи США, як і торішній Find X6 Pro. У Китаї ціни починаються від 5 999 юанів (близько 845 доларів США) за модель з 12 ГБ оперативної пам’яті й накопичувачем на 256 ГБ вбудованої пам’яті, до 6 999 юанів (близько 990 доларів США) за топову модель з 16 ГБ оперативної пам’яті й 512 ГБ вбудованої пам’яті.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос