Рубрики НовиниСофт

Опубліковано 6-хвилинний трейлер Forza Motorsport, гра вийде 2023 року

Опубликовал
Вадим Карпусь

Наступна гра серії Forza під назвою Forza Motorsport вийде на Xbox Series X/S та ПК протягом 2023 року. Відповідний анонс було зроблено під час конференції для розробників Xbox Developer Direct. Крім того, представлено трейлер гри.

Розробники з Turn 10 Studios описують Forza Motorsport як «найбільш технічно досконалу гоночну гру з будь-коли створених». На момент запуску гра буде включати понад 500 автомобілів. Також вона принесе в ігровий процес усілякі дрібні деталі, такі як реалістичне скупчення бруду та відколи фарби. Також буде 20 гоночних середовищ, у тому числі 5 абсолютно нових для серії, наприклад, у Південній Африці. Ще нам обіцяють «повністю динамічні» погодні умови та зміну циклів дня та ночі.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Що стосується графічної складової, розробники обіцяють виведення зображення з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 60 кадрів на секунду. Також заявлено підтримку трасування променів.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...