Оригінальна реклама God of War Ragnarök з Ріком та Морті — український дубляж (AdrianZP та Pad0n)

Опубликовал
Володимир Скрипін

Вчора Adult Swim та PlayStation випустили дуже гідну комерційну рекламу God of War Ragnarök з Ріком та Морті — у ній Рік перетворюється на Кратоса та разом з Морті, якому, судячи з усього, дуже не до вподоби роль Атрея, відправляється до Дев’яти світів, щоб здобути сокиру Левіафана та інші неанонсовані «апґрейди». А зараз відомі майстри українського дубляжу AdrianZP та Pad0n Обидва спеціалізуються на аудіолокалізації відеоконтенту українською мовою адаптували цю рекламу для українських глядачів, які одночасно знайомі з мультсеріалом Adult Swim та франшизою God of War. Що з цього вийшло, дивіться самі.

Рік та Морті God of War Ragnarök (Дубляж Українською)

Рік та Морті God of War Ragnarök (Оригінал англійською)

4 вересня на Adult Swim стартував шостий сезон дорослого мультсеріалу «Рік та Морті», а наступні сезони творці шоу обіцяють випусками щороку (без дворічних перерв), а реліз гаряче очікуваної God of War Ragnarök заплановано на 9 листопада 2022 року — продовження хіта 2018 року про пригоди Кратоса та його сина Атрея вийде одночасно на PS4 та PS5.

Курс-професія "Web Design" від Skvot.
Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
Програма курсу і реєстрація

 

Disqus Comments Loading...