Рубрики НовиниКіно

П’ятий сезон серіалу «Хлопці» /«Хлопаки» / The Boys стане останнім — шоураннер Ерік Кріпке

Опубликовал
Андрій Русанов

Офіційно повідомлено, що п’ятий сезон серіалу «Хлопці» /«Хлопаки» / The Boys буде останнім. Про це повідомив творець серіалу Ерік Кріпке напередодні виходу четвертого сезону.

«Тиждень прем’єри 4 сезону – це вдалий час, щоб оголосити: 5 сезон стане завершальним! Це завжди був мій план, я просто повинен був хитрувати, поки не отримаю остаточного затвердження від Vought. Схвильовано довести історію до кривавої, епічної, вологої кульмінації. Дивіться 4 сезон за 2 дні, бо кінець почався!».

Втім, Кріпке досить іронічно ставиться до подібних власних заяв. В інтерв’ю журналу SFX він каже:

QA engineer.
Станьте QA-інженером, що відповідає за технічну якість продукту. Після закінчення курсу допоможемо з працевлаштуванням!
Дізнатися більше про курс

«Я, без перебільшення, буквально найгірша людина в історії, яка могла б передбачити, як довго триватимуть їхні власні шоу. Ніхто за всю історію розважального бізнесу не помилявся більше, ніж я, даючи інтерв’ю за інтерв’ю про те, що [серіал] «Надприродне» має закінчитися через п’ять років [серіал тривав 15 сезонів]».

Завершення серіалу «Хлопці» /«Хлопаки» / The Boys не означає кінця пригод у світі корпорації Vought та суперів. Існує серіал «Покоління V», не можна виключати й інший розвиток історії. Четвертий сезон «Хлопців» виходить 13 червня на Amazon Prime.

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...